Zakelijk

Speed Clean Mobile is dé specialist voor het professioneel reinigen van raambekleding. Wij doen dit al jaren voor organisaties in verschillende sectoren. Van jaloezieën en diverse soorten binnenzonwering in kantoorpanden tot speciaal ontwikkelde raambekleding voor defensie, onderwijs, ziekenhuizen en zorgcentra. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en België. Wij reinigen de meeste producten ter plaatse in onze speciaal ontwikkelde mobiele units. Of we nemen we de raambekleding mee naar één van onze wasserijen. Veel Plissé- en Duette® Shades met een eindloos kettingbediening zijn voorzien van een veiligheidsonderbreker voor child safety. Dit zorgt ervoor dat de ketting automatisch openspringt wanneer er een kracht op uitgeoefend wordt, waarmee we voorkomen dat kinderen of dieren verstrikt raken in de ketting. Bij de reiniging hiervan houden wij altijd rekening met ingebouwde veiligheidssystemen. Gordijnen worden standaard gedesinfecteerd teruggehangen, indien gewenst worden deze brandvertragend geïmpregneerd.

Gordijnen en vitrage laten reinigen

Omdat gordijnen en vitrages veel stof aantrekken en vasthouden is het belangrijk om deze periodiek te laten reinigen. Dat heeft bovendien een gunstig effect op een gezondere werkomgeving. Het reinigen van gordijnen en vitrages op locatie neemt ongeveer twee uur in beslag. Als we gordijnen in de wasserij reinigen worden deze binnen 2 dagen teruggehangen op de oorspronkelijke locatie. Eventuele kleine reparaties voeren we ter plaatse uit. Het is mogelijk om gordijnen en vitrages brandvertragend te impregneren. Nadat dit is gebeurd geven we een certificaat af, deze kan vervolgens gebruikt worden voor de brandweer en/of verzekering.

Reinigen van gordijnen in de zorg

Speed Clean Mobile heeft meer dan twintig jaar ervaring in het specialistisch reinigen van raambekleding en separatiegordijnen in de zorg. Lees hier meer over het reinigen van raambekleding voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen.

Lamellen en jaloezieën professioneel reinigen

Lamellen, jaloezieën en diverse andere binnen zonwering (producten), onder andere die van van Luxaflex®, zijn lastig om zelf schoon te maken. Toch is dat wel nodig; ook deze raambekleding trekt stof en vuil aan. Als exclusief partner van Luxaflex® mogen wij alle raambekleding uit de productlijnen reinigen. Onze specialisten zijn door getraind in het monteren en demonteren van deze producten. De afgehaalde raambekleding wordt in onze mobiele unit met ultrasonore apparatuur behandeld. Het resultaat is geweldig en de meeste raambekleding ziet er daarna weer als nieuw uit.

Overige diensten voor zakelijke klanten

Naast het reinigen van gordijnen, lamellen, jaloezieën en zonwering is Speed Clean Mobile gespecialiseerd in:

  • Brandwerend impregneren van raambekleding
  • Schoonmaken van producten van Duette®, Silhouette®, Luminette® en vouwgordijnen (mits wasbaar)
  • Het snel en hygiënisch reinigen van stoffen meubilair
  • Reinigen en onderhouden van TL-verlichting

 

Ik wil een offerte