Particulieren

Speed Clean Mobile is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten raambekleding. Dit doen we landelijk in onze speciaal ontwikkelde mobiele units. Binnen enkele uren maken we alle gewenste raambekleding en binnenzonwering schoon.

Reiniging van raambekleding van:

  • Producten van diverse merken, onder andere Luxaflex®, Verosol, Multisol, Jewel, Sunway en Bece
  • Horizontale jaloezieën, Duette®, Plissé®, Silhouette®, Luminette®, Facette® en verticale lamellen
  • Vouwgordijnen, mits de stof wasbaar is (zie waslabel)

Speed Clean Mobile is exclusief servicepartner van Luxaflex® en gespecialiseerd in het schoonmaken van deze producten.

 

Supersnelle reiniging

In onze reinigingsunits is alle apparatuur aanwezig om al uw raambekleding goed en snel te reinigen. Bij onze schoonmaakservice zit inbegrepen: het afhalen, controle op functioneren (en schades), reinigen en terugplaatsen. Binnen uiterlijk 48 uur hangt uw gereinigde raambekleding weer bij u thuis en vaak zelfs nog sneller. U hoeft alleen de deur voor ons open te doen, wij doen de rest.

Na uw opdracht proberen we de werkzaamheden binnen 4 weken, of eerder indien mogelijk, uit te voeren. We nemen contact met u op om in overleg een afspraak te maken. U hoeft nergens aan te denken, wij nemen al het werk uit handen. In de meeste gevallen nemen wij de raambekleding mee en brengen het dan dezelfde dag, de volgende dag, of uiterlijk binnen 48 uur weer retour. Dit is afhankelijk van hoe wij een efficiënte route kunnen inplannen. De reiniging wordt soms direct aan huis uitgevoerd. Hiervoor moeten wij kunnen beschikken over een parkeerplaats bij uw woning, over een waterpunt (kraan) en een stroompunt (220 volt stopcontact) binnen circa 30 meter van de parkeerplaats. Regelmatige reiniging verlengt de levensduur van uw kostbare raambekleding. Ons advies is om de raambekleding eens in de 2 à 3 jaar te laten reinigen.

 

Raambekleding laten reinigen

Wilt u uw raambekleding laten reinigen? Vraag dan nu een offerte aan. Voor een juiste offerte ontvangen we graag van u het totale aantal m² per productgroep en om hoeveel stuks het gaat. Gaat het om gordijnen? Dan horen we graag wat er staat vermeld in het waslabel.

Ik wil een offerte