Wij doen dit voor alle gerenommeerde merken, welke prachtige producten maken, maar niet altijd zelfstandig goed gereinigd kunnen worden. Daarom is onze service in samenwerking met deze producenten ook voor particulieren toegankelijk gemaakt. De meeste producten zijn van tevoren door ons getest op kleur-, krimp- en reinigingsresultaten. Het resultaat is verbluffend goed! Zo kunt ook u uw zonwering- en raamdecoratie hygiënisch en mooi schoon houden. Onze service is altijd inclusief afhalen, controle op functioneren, reinigen én weer ophangen kortom: u hoeft zelf niets te doen !

Schoonmaak advies:

  • Frequentie: 1 x in de 2 a 3 jaar (afhankelijk van omgeving en gebruik)
  • Omgeving/gebruik: in keukens, serres, vides en woonruimten is het verstandig om niet te lang te wachten met reiniging en onderhoud. De daar aanwezige luchtstromen zoals tijdens het koken, het branden van de open haard, het branden van kaarsen, maar ook invloeden van buitenaf (ventilatie-roosters), zorgen voor vervuiling.
  • Regelmatige reiniging verlengt de levensduur van uw kostbare producten aanzienlijk.


Uitvoering:
Bij uitvoering dient u er rekening mee te houden dat wij, indien er sprake is van kleine hoeveelheden, in sommige gevallen genoodzaakt zijn de orders te verzamelen. Daardoor kan het soms een paar weken duren voordat wij wat meer orders in de buurt hebben en/of een dagroute kunnen samenstellen. Door deze werkwijze kunnen wij efficiënter werken en de kosten voor u zo laag mogelijk houden.
Indien u buren, vrienden e.d. heeft in de straat óf directe omgeving die samen met u een opdracht plaatsen rekenen wij maar 1 keer de voorrijkosten. Zo proberen we de kosten en milieubelasing zo laag mogelijk te houden.

Via het menu kunt u alle informatie vinden en via de keuze contact kunt gericht een aanvraag doen. Let altijd even op om duidelijk aan te geven om welk product het gaat (zie productvoorbeelden) én het (totaal) aantal M2 (vierkante meters) alsmede het aantal stuks. Dat zal u worden gevraagd op ons contact-formulier.

Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar via ons landelijke nummer:
088 - 14 14 14 3 óf mail rechtstreeks naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speed Clean Mobile: Snel Schoon en Mobiel!