De methode

Bij ultrasonore reiniging worden door bassin met vloeistof en specifiek reinigingsmiddel geluidtrillingen gestuurd. Hierdoor imploderen de watermoleculen tegen de te reinigen objecten en wordt het vuil zeer grondig verwijderd. Het resultaat is buitengewoon. Alleen vlekken als bijvoorbeeld verf zijn soms niet te verwijderen.

Zelfs de bedieningskoordjes die in keukens en door vastpakken nogal een vervuilen, worden weer ultra-schoon. Na de reiniging wordt de raambekleding weer teruggehangen, zodat het er na circa twee uur weer fris en verzorgd uitziet. Tijdens de reiniging worden kleine mankementen gelijk verholpen, waardoor de raambekleding er na de reiniging weer probleemloos functioneert.

Speed Clean Mobile is de enige en landelijke samenwerkingspartner van Luxaflex® en kan daardoor haar service niet alleen zakelijk maar ook bij particulieren aanbieden aangevuld met technische service. Wij voeren de reiniging altijd zelf uit, met geteste en goedgekeurde apparatuur en reinigingsmiddelen. Al ons personeel is opgeleid voor de specialistische ultrasonore reiniging evenals door Luxaflex® voor demontage en montage. Bij de oplevering lopen we de raambekleding met u langs om te controleren of alles volgens de afspraken is uitgevoerd.

 

Duurzaam onderhoud & beheer:
Met de reinigingsmethode van Speed Clean Mobile kunnen producten langer mee en kunnen ze er ook na vele jaren nog heel netjes en verzorgd uitzien. Het wegdoen óf vervangen van vervuilde producten wordt daarmee overbodig en voor een fractie van de nieuwwaarde heeft u weer vele jaren plezier van de met zorg door u uitgezochte en aangeschafte producten. Hiermee dragen we met z'n alles bij aan een stukje duurzaamheid en ontlasting van het milieu!