Deze soorten raambekleding zijn lastig te reinigen. Ze maken zelden of nooit onderdeel uit van een schoonmaakprogramma en worden dus gewoonweg niet gereinigd. Daarom zijn ze vaak vervuild en stoffig.

Bij behoefte aan reiniging van lamellen en jaloezieën (of andere typen zonwering, zoals Duette® Shades, Silhouette®Shades en Plissé Shades) is de methode van Speed Clean Mobile een unieke oplossing! Wij brengen eerst alle te reinigen raambekleding per soort en maten zorgvuldig in kaart. Op basis daarvan wordt een offerte op maat gemaakt.

Bij opdracht sluiten we in overleg met u onze mobiele unit op locatie aan op water en elektra en beginnen we met het afhalen van de raambekleding. Hierbij zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk overlast is, zodat iedereen door kan gaan met waar hij of zijn mee bezig is.

De afgehaalde producten worden in de unit met behulp van ultrasonore apparatuur zorgvuldig gereinigd. Bij ultrasonore reiniging worden door een bassin met gedemineraliseerd water met een specifiek reinigingsmiddel geluidstrillingen gestuurd. Hierdoor imploderen de watermoleculen tegen het te reinigen object en wordt het vuil zeer grondig verwijderd. Het resultaat is dan ook verbluffend.

Na de reiniging wordt alles weer teruggehangen en is het hygiënisch schoon en keurig verzorgd.

Tijdens de reiniging worden kleine mankementen gelijk verholpen, waardoor de raambekleding niet alleen weer perfect schoon is maar ook goed functioneert.

Wij zijn met ons systeem de énige en exclusief landelijke partner van Luxaflex® en voeren de reiniging onder garantie uit. Al ons personeel is door Luxaflex® getraind in demontage en montage. Ook hebben zij allen een specialistische training voor ultrasonore reiniging gevolgd.

Onze 20-jarige ervaring garandeert u optimale kwaliteit en minimale overlast.