Zelfs schoonmaken van deze producten is lastig en bij verkeerd schoonmaken worden ze er niet mooier op óf gaan ze stuk. Daarom kiezen veel mensen er voor om producten als gordijnen, Silhouette® Shades, Duette® Shades, Plissé Shades, Facette® Shades en horizontale en verticale lamellen helemaal niet te reinigen. Alles wordt uiteraard wel vies en kan op den duur veel (ongezond) vuil bevatten. 

Het normale interieur wordt over het algemeen regelmatig afgestoft of lichtvochtig schoongemaakt en vloeren worden gezogen en/of gedweild. Dat alles zorgt er niet alleen voor dat het er weer netjes en verzorgd uitziet, maar het draagt ook bij tot uw eigen hygiëne en/of gezondheid.

Zonweringen en gordijnen vormen een grote bron van stof en ander aangehecht vuil doordat er binnen leefomgevingen vrijwel altijd natuurlijke of mechanische luchtcirculaties zijn. Periodieke reiniging is om die reden dan ook eens in de paar jaar een must! Een goed voorbeeld van aangehechte vervuiling door luchtstromen is ook uw afzuigkap.

 

Dé oplossing: het laten reinigen door Speed Clean Mobile!

Op afspraak komen wij bij u thuis voor de deur*

*) indien voldoende m2 (anders op route in combi met andere opdrachten)