Door vervuiling en stof op de roosters en reflectoren vermindert in de loop der jaren de lichtopbrengst. Na reiniging ziet alles er weer netjes uit en wordt de lichtopbrengst met tot 15% verbeterd. Planmatig onderhoud, waarbij ook periodiek de lampen en starters worden vervangen, behoort tot de mogelijkheden.

Bij de reiniging van verlichtingsarmaturen brengen we eerst alle te reinigen armaturen zorgvuldig in kaart. Op basis hiervan wordt een offerte op maat gemaakt. Na opdrachtverlening spreken we met u af wanneer we de opdracht gaan uitvoeren. We sluiten de auto bij u voor de deur aan op water en elektra en beginnen met het demonteren van de roosters en de reflectoren.Hierbij zorgen we ervoor dat we zo min mogelijk overlast veroorzaken, zodat iedereen in het bedrijf gewoon kan doorwerken.

De gedemonteerde armaturen worden in de auto met behulp van ultrasonore apparatuur zorgvuldig gereinigd. Bij ultrasonore reiniging worden door een bak water met een specifiek reinigingsmiddel geluidstrillingen gestuurd. Hierdoor imploderen de watermoleculen tegen het te reinigen object en wordt het vuil zeer grondig verwijderd. Het resultaat is dan ook meestal uitstekend. Alleen vlekken zoals bijvoorbeeld verf zijn soms niet te verwijderen.

Indien gewenst worden tussentijds de lampen en de starters vervangen. De lampen (chemisch afval!) worden door ons afgevoerd. Na de reiniging worden de armaturen weer teruggeplaatst. Na circa twee uur ziet alles we weer schoon uit en heeft u weer een optimale lichtopbrengst.

Wij voeren de reiniging altijd zelf uit, met geteste en goedgekeurde apparatuur en reinigingsmiddelen. Al ons personeel is opgeleid voor de specialistische ultrasonore reiniging. Bij de oplevering lopen we het lichtplan met u langs om te controleren of alles volgens de afspraken is uitgevoerd.

Onze 20-jarige ervaring garandeert u optimale kwaliteit en minimale overlast.