Raambekleding maakt onderdeel uit van de sfeer en aankleding van hotels, bungalowparken, conferentieoorden, ressorts e.d. en kunnen daarom niet dagenlang gemist worden. Daarnaast mag het reinigingsproces, het afhalen en ophangen, de normale gang van zaken en verblijf van de gasten niet verstoren. De (mobiele) werkwijze van Speed Clean Mobile geeft invulling aan deze eisen.

Bij aankomst wordt de als wasserij ingerichte vrachtwagen op de aangewezen plek gestationeerd en aangesloten op water en elektra. Ondertussen worden de eerste gordijnen aangevoerd. Als u kiest voor de mobiele reiniging van uw gordijnen zijn alleen een 380 volt elektra- en een wateraansluiting noodzakelijk. Vrijwel zonder overlast worden de gordijnen afgehaald en gereinigd. Een uniek coderingssysteem zorgt dat elk gordijn weer op zijn originele plaats wordt teruggehangen. Kleine reparaties worden, zonder meerkosten, direct uitgevoerd. Ontbrekende runners en haken worden aangevuld.

Wasbare gordijnen en vitrages hangen na circa twee uur weer schoon voor het raam. Voor gordijnen die chemisch moeten worden gereinigd is de doorlooptijd circa 48 uur. Deze kunnen helaas niet op locatie worden gereinigd.

De mobiele reiniging van gordijnen is een eigentijdse en efficiënte manier om raambekleding te reinigen. Behalve een uiterst klantvriendelijke werkwijze, bieden wij ook een prijs die meer dan concurrerend is met conventionele methoden.

Speed Clean Mobile verzorgt tevens inventarisaties, aanleg meetbestanden en een gedocumenteerde uitvoering(en) in aansluiting op een planmatig en hygiënisch onderhoudsplan.