Wij doen dit voor alle gerenommeerde merken, welke prachtige producten maken, maar niet altijd zelfstandig goed gereinigd kunnen worden. Daarom is onze service in samenwerking met deze producenten ook voor particulieren toegankelijk gemaakt. De meeste producten zijn van tevoren door ons getest op kleur-, krimp- en reinigingsresultaten. Het resultaat is verbluffend goed! Zo kunt ook u uw zonwering- en raamdecoratie hygiënisch en mooi schoon houden. Onze service is altijd inclusief afhalen en ophangen, makkelijker kan het niet!!

Schoonmaak advies:

  • Frequentie: 1 x in de 2 a 3 jaar (afhankelijk van omgevinOpslaang en gebruik)
  • Omgeving/gebruik: in keukens, serres, vides en woon- ruimten is het verstandig om niet te lang te wachten met reiniging en onderhoud. De daar aanwezige luchtstromen zoals tijdens het koken, het branden van de open haard, het branden van kaarsen, maar ook invloeden van buitenaf (ventilatie-roosters), zorgen voor vervuiling.
  • Laat u eens vrijblijvend informeren over een onder- houdsabonnement

Uitvoering:

Bij uitvoering dient u er rekening mee te houden dat wij, indien er sprake is van kleine hoeveelheden, in sommige gevallen genoodzaakt zijn de orders te verzamelen. Daardoor kan het soms een paar weken duren voordat wij wat meer orders in de buurt hebben en/of een dagroute kunnen samenstellen. Door deze werkwijze kunnen wij efficiënter werken en de kosten voor u zo laag mogelijk houden.