Sinds enige tijd hebben wij na veel vraag daarnaar de reiniging van gordijnen & vitrages ook mogelijk gemaakt voor particulieren. Er zijn echter veel verschillende producten in omloop en vaak weet men niet (meer) hoe het e.e.a. gereinigd moet worden en/of wat de wasvoorschriften zijn; wel is altijd iets hard toe aan een goede schoonmaak-beurt...
 

Na enkele jaren worden gordijnen en vitrages namelijk vuil en gaan ze veel (ongezond) stof bevatten maar ook vettige / aanklevende vervuiling van smog, koken, roken, luchtstromen, aanraken e.d.
 

Speed Clean Mobile haalt op route en afspraak de producten bij u af, merkt ze én komt ze binnen 48 uur weer schoon terughangen. E.e.a. wordt in onze centrale wasserij gedaan en kan dus niet bij u op lokatie. Afhangkelijk van de soort stof en/of wasvoorschift zullen wij de producten nat óf chemisch voor u reinigen.

Met nat wassen wordt alles het best schoon vinden wij maar bepaalde producten kunnen niet nat gereinigd worden gewassenen moeten dan chemisch worden gereinigd. Dat gebeurt wel in een soort wasmachine maar dan met een speciale (chemische) vloeistof.

Chemische reiniging zorgt in de praktijk ook voor de minste krimp en ook dan is het soms het beste oom voor die methode te kiezen. Bij twijfel kiezen wij altijd voor chemische reiniging.
 

De gemiddelde prijs zal liggen rond de prijs van de stomerij bij u in de buurt aleen wij komen het ook professioneel bij u afhalen én weer schoon ophangen zodat u er zelf niets aan hoeft te doen!
 

In het grootste deel van het land  kunnen we dit voor u organiseren en via onderstaand overzicht kunt u zien wanneer we bij u in de buurt komen (afwijkingen zijn mogelijk):
 

U kunt via het contact-formulier (keuze ander product) uw gordijnen, vitrages e.d. aanvragen door opgave van het totaal aantal m2 per product: let wel op dat u bij het opmeten van de breedte het gordijn uittrekt en óók de plooien meerekend want die moeten immers ook gereinigd worden. 

Lees ook de werkwijze (voorwaarden) t.a.v. krimp want voor gordijnen & vitrages geld een landelijke wasserrij- en stomerijnorm van max. 3%.

Meestal is dat helemaal niet aan de orde en/of is bij het maken van de gordijnen daar al rekening mee gehouden door er een ruime zoom in te maken.

 

Provincie: weeknummers:
Noord-Holland 1, 7, 13, 19, 27, 33, 40, 46
Zuid-Holland 2, 8, 14, 20, 28, 34, 41, 47
Noord-Brabant / Noord Limburg 3, 9, 15, 23, 29, 35, 42, 48
Gelderland / Overijssel 4, 10, 16, 24, 30, 36, 43, 49
Flevoland / Utrecht 5, 11, 17, 25, 31, 37, 44, 50
Friesland / Groningen / Drenthe 6, 12, 18, 26, 32, 38, 45, 51