Gezondheidszorgunit-2011-smallZiekenhuizen, verpleeghuizen en andere gezondheidszorginstellingen zijn vol continue in bedrijf. Daarom kunnen ze niet dagenlang zonder raambekleding. Zeker de in de gezondheidszorg vaak aanwezige separatiegordijnen, kunnen niet of nauwelijks worden gemist. Bovendien mag de reiniging de primaire processen en rust niet verstoren.

De (mobiele) werkwijze van Speed Clean Mobile geeft invulling aan deze eisen.

Bij aankomst wordt de als wasserij ingerichte vrachtwagen op de aangewezen plek gestationeerd en aangesloten op water en elektra. Ondertussen worden de eerste gordijnen aangevoerd.

Een klein team deskundig personeel zorgt voor het afhalen van de producten welke vervolgens met rolcontainers naar de unit met onze professionele wasapparatuur wordt getransporteerd. Alles wordt zorgvuldig gereinigd en opgevouwen, zodat het (licht vochtig) weer klaar is om te worden teruggehangen.

Nadat de gordijnen of vitrages weer netjes zijn teruggehangen en kleine gebreken zijn hersteld, geeft de ruimte niet allen weer een verzorgde indruk, maar is alles ook weer hygiënisch schoon.

Benodigde infrastructuur

Als u kiest voor de mobiele reiniging van uw gordijnen zijn alleen een 380 volt elektra- en een wateraansluiting noodzakelijk.

Vrijwel zonder overlast worden de gordijnen afgehaald en gereinigd. Een uniek coderingssysteem zorgt dat elk gordijn weer op zijn originele plaats wordt teruggehangen.

Kleine reparaties worden, zonder meerkosten, direct uitgevoerd. Ontbrekende runners en haken worden aangevuld.

Wasbare gordijnen en vitrages hangen na circa twee uur weer schoon voor het raam. Voor gordijnen die chemisch moeten worden gereinigd is de doorlooptijd circa 48 uur. Deze kunnen helaas niet op locatie worden gereinigd.

De mobiele reiniging van gordijnen is een eigentijdse en efficiënte manier om raambekleding te reinigen. Behalve een uiterst klantvriendelijke werkwijze, bieden wij ook een prijs die meer dan concurrerend is met conventionele methoden.

Met de uitvoering volgen wij de WIP-richtlijnen van de Stichting infectiepreventie en ondersteunen daarmee de gezondheidszorg met hun kwaliteitsmeetsystemen zoals: JCI, JACIE en HKZ t.b.v. de hygiënepreventie.

Speed Clean Mobile verzorgt tevens inventarisaties, aanleg meetbestanden en gedocumenteerde uitvoering(en) in aansluiting op een planmatig en hygiënisch onderhoudsplan. Voor nadere informatie kunt u ons altijd bereiken via ons landelijk nummer: 088 - 14 14 14 3.